speltips_skribent

Speltips 8/1: Atletic Bilbao – Deportivo Alaves

Tidig söndagsmatch står på agendan i Spanien ikväll och Bilbao ska försöka hänga på i jakten om Europa-platserna.

Twitter Facebook

Atletic Bilbao befinner sig precis utanför platserna som innebär kvalspel till Europa League och har kommunicerat ut tydligt att målet är att plocka en av dem.

Bilbao spelade mot Barcelona i veckan i den spanska cupen och slog överraskande toppklubben. Slutresultatet skrevs till slut 2-1 till Bilbao och detta bekräftar något jag vart inne på i tidigare rekar – Bilbao är oerhört svårslagna på hemmaplan vilket siffrorna tydligt visar på.

Ser man endast till hemmastatistiken placerar Bilbao sig på en tredjeplats i tabellen, före Barcelona, Atletico Madrid och Villarreal exempelvis. För många är detta kanske häpnadsväckande men för La Liga-anhängare är detta en vanlig säsong – Atletic B är svårslagna på Estadio San Mamés och därför investerar vi även i hemmalaget.

Bilbao har en tendens att spela en oerhört underhållande fotboll här, och gör därför också en del mål – man snittar två mål per match framåt och därför testar jag också spelet – Bilbao att göra minst två strutar i matchen, spelet finns till fina 1,76 x insatsen hos ComeOn, som bjuder på Sveriges bästa välkomstbonus (3000kr).

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Atletic Bilbao att göra minst två mål i matchen
Odds: 1,76
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 12:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming