speltips_skribent

Speltips 7/1: Napoli – Sampdoria

Fortsätter hemmastarka Napoli plocka trepoängaren?

Twitter Facebook

Serie A är tillbaka efter juluppehållet och vi plockar ett spel från den här fina matchen. Napoli har gjort det bra i år och placerar sig på en tredje plats, man har gjort mest mål i ligan men åkt åt på en del onödiga poängtapp längs vägen för att riktigt kunna hota Juventus.

Man har en tendens att bjuda upp på fina matcher och detta kan säkerligen vara en sådan. Som jag nämnde tidigare gör man mycket mål, man snittar över två mål per match och lär därför också kunna bjuda på minst två i en sådan här match.

Sampdoria placerar sig samtidigt på en 13:e plats i tabellen, formen är dessutom taskig och man har tappat en del placeringar. Och nu ska man alltså ställas mot ett hemmastarkt Napoli, och min känsla säger att man inte räcker till.

Jag tror på en bergksäker etta och testar därför handikappspelet -1 på Napoli, spelet finns till fina 1,82 x insatsen hos MrRingo, ni får 1000kr i välkomstbonus av spelbolaget här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,82
Bolag: MrRingo (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming