speltips_skribent

Speltips 7/1: Manchester United – Reading

Manchester United har noll spelare skadade och befinner sig i en riktigt fin period – fortsätter den goda trenden även i FA-Cupen?

Twitter Facebook

Manchester United är några steg större än Reading – dessutom befinner man sig i strålande form och har hela truppen frisk inför den här matchen, det är endast Bailly som inte kan vara med på grund av de afrikanska mästerskapen.

Den här matchen lär bli ganska ensidig, jag har svårt att se ett fullt friskt Manchester, som dessutom befinner i strålande form, misslyckas med att plocka en stabil seger här. United är flera steg större i den här kampen och kommer kanske inte tvåla till Reading, men en seger kommer man att plocka.

Manchester United har tillräckligt många bra spelare att rotera på och spelare som Rashford och Martial väntas dessutom starta, två spelare som bör vara extra taggade på att visa upp sitt register, med tanke på den tuffa bänktiden man fått nöta.

Jag kommer att testa spelet, Manchester United gör mål i båda halvlekarna, spelet känns fint med tanke på den fina formen, spelet finns till 1,80 x insatsen hos ComeOn, som bjuder på Sveriges bästa välkomstbonus (3000kr).

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Manchester United att göra mål i båda halvlekarna – Ja
Odds: 1,80
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming