Speltips 5/2: Dagens dubbelspel till 2,63x

Dagens finaste dubbelspel plockas fram, med spel från både Serie A och Bundesliga.

Twitter Facebook

Juventus är Juventus, det lag som utan tvekan dominerat den italienska fotbollen de senaste åren. De leder relativt komfortabelt i ligan för tillfället med 51 poäng, fyra poäng före Roma på andra platsen, men Juventus har samtidigt en match mindre spelad.

De båda lagen är inne i en bra formkurva, så formen på de båda lagen gör det till en intressant match.

Inter vann senaste mötet mellan de båda lagen, men Juve är Juve, och den här gången så har Juventus hemmaplan vilket alltid hjälper. Pioli har under den säsongen med Inter gjort ett bra jobb, men de är fortfarande både ett och två steg bakom Juventus.

Väljer därför att spela enkelt på att Juventus vinner.

I Tyskland så är det ett Frankfurt som gärna vill ta beslag på alla poäng de kan få just nu. Bundesliga är spännande i toppskiktet om man bortser från Bayern och Leipzig, som leder alldeles för stort, men bakom dessa två lag så är det fem lag som slåss om Champions League-platser. Frankfurt kommer självklart försöka ta en av de platser som är kvar.

Darmstadt har spelat in nio poäng den här säsongen. Nio poäng. På deras 10 senaste matcher i Bundesliga har de ett kryss och nio förluster. Ingenting talar för att det kommer se annorlunda ut mot Frankfurt i denna match.

Frankfurt vet att man kan, borde, behöver och ska vinna denna matchen, vilket jag inte tvivlar alls på att de gör.

Den här fina dubbeln betalar fina 2,63 x insatsen hos Pinnacle, spelbolaget är rankat nummer 1 för utbetalningar och erbjuder de högsta oddsen på nätet.

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Frankfurt & Juventus
Odds: 2,63
Bolag: Pinnacle (gå med Pinnacle här)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming