speltips_skribent

Speltips 6/2: Braga – Estoril

Braga har varit utanför top 3 ett bra tag, men kan under måndagen ta sig förbi ligatrean Sporting – en riktig motivationsboost?

Twitter Facebook

Braga kan vid vinst alltså gå om Sporting och vara den nya ligatrean i tabellen, och detta är något jag tror laget vill, oerhört mycket. Braga har ständigt varit utanför finrummet, och utanför de tre stora, Benfica, Porto och Sporting, och därför tror jag verkligen på att man kommer gå ut här på hemmaplan och spela hem tre poäng, för sig själva och för fansen.

Och Braga har dessutom varit oerhört bra här på hemmaplan, man har plockat åtta segrar på sina tio matcher, snittar mer än två mål/match framåt och är stabila bakåt, man har bland annat bättre siffror än både Sporting och Benfica, om man endast ser till siffrorna här på hemmaplan.

Känslan säger att Braga är riktigt motiverade inför den här kampen, man är ett mycket bättre lag än Estoril också, och därför kan jag inte se Braga tappa poäng här, jag kommer därför att testa handikappspelet hos Pinnacle, -1 & -1,5  betalar fina 2,160 x insatsenspelbolaget är rankat nummer 1 för utbetalningar och erbjuder de högsta oddsen på nätet. Spelet ger vinst om Braga vinner med två mål eller fler, vinner Braga med uddamålet betalas halva insatsen tillbaka.

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 & 1,5 handikapp)
Odds: 2,160
Bolag: Pinnacle (gå med Pinnacle här)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming