speltips_skribent

Speltips 4/3: Hoffenheim – Ingolstadt

Hoffenheim innehar i skrivande stund en Champions League-plats och planen är att man fortsatt har det efter den här ligaomgången.

Twitter Facebook

Hoffenheim har spelat många oavgjorda matcher den här säsongen, 11 stycken vilket också är ligans största siffra. Dock är jag fortsatt imponerad av det här laget, man placerar sig på en fjärdeplats i tabellen, och inför säsongen var det inte många som trodde på detta utfallet.

Julian Nagelsmann är mannen bakom det här resultatet och hyllas världen runt, en riktigt intressant tränare som förmodligen tar steget till en större klubb inom en snar framtid.

På hemmaplan är Hoffenheim fortsatt obesegrade och har dessutom plockat två raka segrar, man slog Mainz med imponerande 4-0 och slog även Darmstadt med komfortabla 2-0 – och känslan säger att man nu plockar sin tredje raka seger här på hemmaplan, Ingolstadt känns som några snäpp sämre och placerar sig näst sist i tabellen.

Ingolstadt har dessutom förlorat tre av sina fyra senaste matcher, man lär säkerligen utmana klubbarna ovanför om kontraktet, men på bortaplan mot Hoffenheim ska man inte räcka till, och därför spelar vi den raka ettan här till fina 1,75 x insatsen hos Expekt, alla nya kunder får 500% i bonus hos spelbolaget, släng in 100kr och få 600kr att spela för.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,75
Bolag: Expekt (500% bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming