speltips_skribent

Speltips 3/3: Real Betis – Real Sociedad

Real Sociedad befinner sig i en fin period just nu – Champions League-platsen är inom räckhåll och man kommer göra allt för att knipa den framför Atletico Madrid.

Twitter Facebook

Spelbolagen tror på en målsnål tillställning, min känsla säger tvärtom! Både Real Betis och Real Sociedad har en tendens att bjuda upp till underhållning, och känslan säger att vi får bevittna en fin kamp under fredagskvällen också.

Senast prickade vi rätt här på sajten när vi spelade på att båda lagen skulle lyckas göra mål i matchen mellan Sociedad och Eibar, därför testar vi Sociedad i samma marknad igen.

Sociedad har gjort en riktigt fin säsong så här långt och utmanar verkligen om en Champions League-plats inför nästa säsong, man kommer att gå för segern i varje match här framöver och då lär det dyka upp fina chanser för motståndaren. Och Real Betis har är inget dåligt gäng, man slog dessutom Malaga senast med 2-1 på bortaplan efter att ha legat under i paus med 1-0.

Båda lagen kommer att gå för tre pinnar, och med tanke på att Sociedad släpper in en del mål, känns Betis chanser till att göra mål som stora. Sociedad är faktiskt det gäng som släppt in näst mest mål sett till lagen som placerar sig bland top 11 i tabellen, fler än lag som Alaves, Espanyol och Eibar.

Vi testar därför överspelet här till ett riktigt fins odds, 2,25 x insatsen plockas hem från 10Bet, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 2,25
Bolag: 10Bet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming