speltips skribent

Speltips 4/3: West Bromwich – Crystal Palace

West Bromwich spelar alltid bra på hemmaplan oavsett motstånd – Crystal Palace lär därför ha det riktigt tufft här.

Twitter Facebook

Statistiken talar för sig själv när vi tittar närmre på West Bromwichs hemmafacit. På tio spelade matcher har man förlorat tre. Man ger inte bort några enkla poäng här och just tack vare hemmaspelet så ligger man på en fin åttonde plats i tabellen.

Crystal Palace ligger för närvarande under nedflyttningsstrecket och fortsätter trenden ett tag till så blir det svårt att klara kontraktet till nästa säsong. Visserligen vann man senast men det var på hemmaplan. På bortaplan kan man aldrig räkna med Palace. På tio bortamatcher har de endast lyckats vinna en match. Det förklarar också varför man ligger där man ligger.

För att klara sig kvar i Premier League så måste man börja plocka poäng även på bortaplan men det får man vänta till nästa gång isåfall. West Bromwich har ingen som helst tanke på att slappna av och ge Palace enkla poäng.

Det är klasskillnad här men mycket handlar också om hemma- och bortaplan för båda lagen som jag har påpekat. Jag tror att hemmalaget vinner denna matchen ganska komfortabelt, 2,10 gånger pengarna är ett överodds enligt mig. Men men det är bara att tacka och ta emot Bet365 (1000kr välkomstbonus).

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,10
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming