speltips_skribent

Speltips 3/2: Hamburg – Leverkusen

Får både Hamburg och Leverkusen näta under fredagskvällen?

Twitter Facebook

Bayer Leverkusen bjuder sällan på tråkiga tillställning, tittar vi närmre på deras tio senaste ligamatcher är det en aspekt som är extra intressant. I nio av deras senaste tio matcher har båda lagen lyckats göra mål, man släpper alltså in mycket mål samtidigt som man alltid gör minst ett framåt, och tittar vi närmre på vad för siffror spelbolagen ställt fram, tycker jag fortsatt oddset är någon tiondel för högt – och därför utnyttjar vi det.

Och hur har då Hamburg uppfört sig den här säsongen? Väldigt, väldigt ostabilt, det finns dock kvalité i anfallsspelet, man har stänkt dit sju baljor på sina fyra senaste hemmamatcher, men även om man gjort mycket mål framåt har detta alltså inte resulterat i poäng, mot Dortmund gjorde man exempelvis två mål, men släppt in fem stycken bakåt, mot Werder Bremen gjorde man två igen, men släppte samtidigt in två också, men i de senaste två hemmamatcherna har man fått med sig två trepoängare, vilket är ett styrkebesked.

Vi har alltså två lag som gör en del mål, men samtidigt släpper in mycket bakåt, därför spelar jag på att båda lagen lyckas göra mål i matchen till fina 1,66 x insatsen hos Betway, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av Betway via den här länken.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,66
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming