speltips_skribent

Speltips 4/2: Hoffenheim – Mainz

Hoffenheim åkte på sin första förlust den här säsongen förra helgen, lyckas man direkt studsa tillbaka till vinnarspåret?

Twitter Facebook

Hoffenheim har imponerat stort den här säsongen, man hade inte förlust en enda match fram tills förra helgen då man förlorade mot Leipzig på bortaplan. Man tog ledningen i den matchen men åkte dessvärre på ett rött kort och Leipzig kunde vända och vinna.

I den här matchen är man klart det bättre laget, man har nio poäng fler på kontot än Mainz och imponerat stort, den unge tränaren Julian Nagelsmann har verkligen fått fart på detta Hoffenheim och både laget och tränaren har hyllats stort i media.

Jag tror inte vi ska förvänta oss en överkörning men tre poäng lär hamna in på Hoffenheims konto, Mainz hör hemma i mitten av tabellen samtidigt som årets upplaga av Hoffenheim kommer att kriga om Europa-platser, dessutom har Mainz förlorat sex av nio matcher på bortaplan den här säsongen.

Jag spelar därför den raka ettan till godkända 1,80 x degen hos Ladbrokes, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,80
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming