speltips skribent

Speltips 3/2: Deportivo La Coruna – Real Betis

Vi testar halvtidsspelet från matchen mellan Deportivo och Real Betis.

Twitter Facebook

Deportivos senaste vinst kom mot just Betis i Copa Del Rey den 21:a december, senare kryssade man i tre raka matcher och förlorade sin senaste match borta mot Eibar. Deportivo är ett lag som oftast brukar gå för krysset i bortamatcherna, därför är det viktigt för de att vinna här på hemmaplan. Men det kommer inte att bli lätt mot detta Betis.

Betis har gjort det bra sedan förlusten mot Deportivo. På sina fyra senaste matcher har man vunnit en, kryssat två och enda förlusten kom mot Atletico Madrid där Diego Simeones mannar vann med 1-0. Värt att notera är att Betis spelade 1-1 hemma mot Barcelona.

Vi har alltså ett Betis som spelar bra och är stabila för tillfället och ett Deportivo som värnar om varenda poäng just nu, och kommer därför att inleda försiktig för att inte bli straffade. Jag tror att båda lagen kommer att vara ganska nöjda med ett oavgjort resultat i halvtid och det får bli mitt tips i denna matchen. Oavgjort resultat i halvtid ger 2,10 gånger pengarna hos Ladbrokes, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 2,10
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming