speltips_skribent

Speltips 31/1: Sunderland – Tottenham

Kan Sunderland ställa till det för Tottenham eller plockar Tottenham tre komfortabla poäng?

Twitter Facebook

Sunderland placerar sig sist i tabellen men har fortfarande bra möjligheter till att avancera uppåt i tabellen, jag påstår inte att de kommer göra det, men möjligheten finns givetvis där, det är många matcher som återstår och varje match lär vara lite av en final för dem.

Sunderland har nätat mot i princip samtliga toppklubbar i Premier League, man smällde dit två baljor mot Liverpool på hemmaplan, ett mål på Old Trafford, och man har även nätat mot Arsenal och City. Man snittar mer än ett mål per match här hemma och därför tror jag också man kan ordna en balja mot Tottenham.

Tottenham har gått riktigt bra och är givna favoriter i den här matchen – med all rätt givetvis. Man lär också vinna, men att möta Sunderland på bortaplan är aldrig en enkel uppgift, och jag tror vi kan förvänta oss mål från båda hållen i den här matchen.

Jag kommer därför att testa spelet, båda lagen gör mål i matchen, ni hittar spelet hos Ladbrokes till fina 1,90 x insatsen, spelbolaget ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,90
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming