speltips_skribent

Speltips 30/1: Las Palmas – Valencia

Bjuder Las Palmas och Valencia på en målrik tillställning?

Twitter Facebook

Tycker båda de här lagen blandar och ger väldigt mycket, den ena veckan imponerar Las Palmas stort på mig, men den andra veckan ser de oerhört tunna ut. Defensiven har inte sett speciellt bra ut hos något av lagen tycker jag, bortsett från Valencias senaste match där man höll nollan på El Madrigal mot Villarreal. Det är oerhört svårt att avgöra var man har de båda lagen, det kan vi säkerligen vara överens om.

Dock tror jag man kan utnyttja detta fenomen, två skakiga gäng som blandar och ger mycket, detta brukar innebära någorlunda öppna tillställningar, och när det talar för en öppen tillställning då investerar vi i målmarknaden.

Det finns stor chans att vi får bevittna en del mål här, Las Palmas brukar stänka dit någon balja på hemmaplan, samtidigt har Valencia ganska bra go just nu, med tanke på segern i den förra ligaomgången, oerhört starkt att plocka tre pinnar mot Villarreal där, så känslan säger att vi får se mål!

Jag testar därför också överspelet, över 2,5 mål i matchen betalar fina 1,826 x insatsen, hos Pinnacle, spelbolaget är rankat nummer 1 för utbetalningar och erbjuder de högsta oddsen på nätet.

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,826
Bolag: Pinnacle (gå med Pinnacle här)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming