speltips_skribent

Speltips 30/1: Hannover 96 – Kaiserslautern

Motivation och klass avgör den här intressanta bataljen i Bundesliga 2.

Twitter Facebook

Hannover lär vara steget större i den här kampen, man kan vid vinst gå upp på en förstaplats i tabellen, och sett till siffrorna båda klubbarna presenterat är det Hannover som sticker ut i den här kampen. Då ska vi även lägga till att man spelar på hemmaplan, det är alltså tre tunga anledningar till varför Hannover kommer vara det vinnande laget efter 90 spelade.

Hannover har dessutom endast tappat poäng i två matcher på hemmaplan den här säsongen, resten har man vunnit och Kaiserslautern imponerar inte direkt, och jag har oerhört svårt att se dem sätta käppar i hjulet för Hannover.

De placerar sig på en 14:e plats i tabellen och inte vunnit sedan den 5:e november, ett bra tag sen nu och det känns som att den sviten inte bryts under måndagen direkt.

Jag kommer spela den raka ettan till mer än godkända 1,75 x insatsen hos Ladbrokes, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,75
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming