speltips_skribent

Speltips 30/1: Besiktas – Konyaspor

Vi fortsätter investera i Besiktas, som går oerhört fint i ligaspelet just nu.

Twitter Facebook

Besiktas går riktigt bra i ligaspelet just nu och känns steget vassare än samtliga lag, på hemmaplan är man dessutom obesegrade och vunnit sex av åtta matcher. Jag har oerhört svårt att se Konyaspor plocka poäng mot ett Besiktas som mår bra, för det gör man verkligen, och plockar trepoängare efter trepoängare. Man gick dessutom om Basaksehir i ligatabellen under förra omgången, Basaksehir tappade poäng mot Fenerbahce samtidigt som Besiktas tvåla dit Alanyaspor på bortaplan med 4-1.

Besiktas har saken i sina egna händer nu och det känns också som att man kommer trivas i den rollen, det är bra stämning i Besiktas-lägret och man kommer att vinna den här matchen, jag kan inte se något annat scenario framför mig.

Jag testar därför handikappspelet -1 på Besiktas här, ni hittar det fina oddset 2,05 x insatsen hos Betser, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,05
Bolag: Betser (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming