speltips skribent

Speltips 29/1: Hellas Verona – Salernitana

1×2-tecken plockas ut i dagens Serie B-match – Salernitana gästar Hellas Verona.

Twitter Facebook

Hellas Verona har Serie A i sikte och man låter inte något stå i vägen för det. Dagens hinder är Salernitana, fixar Hellas Verona detta?

Hellas Verona vill inget annat än att ta sig tillbaka till Serie A och visst skulle det vara kul att se de lira i högstaligan. Verona är roliga att titta på, fansen får bra valuta för sina pengar, speciellt på hemmaplan där man är mycket svårslagna. På elva hemmamatcher har man vunnit åtta, kryssat två och förlorat endast en match.

Salernitana däremot är en av seriens sämsta bortalag, på elva försök har man lyckats vinna en match, kryssat fem och förlorat fem. Salernitana har vunnit sina två senaste matcher men det har man gjort på hemmaplan, nu är man på resande fot och möter serieledarna.

Hellas Verona som toppar tabellen har lika många poäng som tvåan men man har en match mindre spelad, vinner man här så rycker man ifrån lite och tar ännu ett steg mot Serie A.

Jag tror starkt på Verona här, man ska bara vinna denna matchen. 1,72 gånger pengarna är klart spelbart, spelet hittar ni hos Ladbrokes, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,72
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming