speltips_skribent

Speltips 29/1: Manchester United – Wigan

Manchester United tog sig vidare till final i den engelska ligacupen här om dagen – blir det samma framgångar i FA-Cupen?

Twitter Facebook

Jag är säker på att Manchester United löser ett avancemang här under söndagen, man spelar bättre och bättre och det verkar som att Mourinho börja få ordning på skeppet, men än finns det mer att jobba på, det är en sak som är säker.

Wigan har haft en tuff säsong och placerar sig på en 22:a plats i tabellen, fokus bör ligga på att ta sig förbi Bristol City och kliva upp på säker mark. Visst kommer Wigan vara en aning mer motiverade än Manchester United i den här matchen, för en del spelare i Wigan är detta säkerligen årets match, men jag tror samtidigt Wigans tränare redan tänker på deras nästkommande match i ligaspelet, för där bör fokus ligga.

Mourinho har bekräftat att Martial och Romero startar för United, Martial lär vara spelsugen nu med tanke på hur lite han spelat de senaste veckorna, jag spelar United som vinnare i halvtid, och att de sen också vinner matchen, spelet hittar ni till fina 1,61 x insatsen hos Ladbrokes, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1,61
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming