speltips_skribent

Speltips 29/1: Sampdoria – Roma

Sampdoria har inte vunnit sedan den fjärde december och Roma är samtidigt i fin form – 1×2-tecken plockas ut!

Twitter Facebook

Jag tycker Roma sett mer stabila ut de senaste veckorna, man vinner jämna och tighta matcher samtidigt som man vinner de här lite mer på förhand enklare matcherna relativt enkelt, det är ett tydligt styrkebesked från Romas håll och när man gästar ett formsvagt Sampdoria ska man kunna lösa tre poäng.

Sampdoria har gått sex raka matcher utan en enda seger nu och gör för den delen inga mål, endast tre stycken har man gjort på dessa matcherna och därför tror jag heller inte man kan rubba Roma i den här matchen, det är för mycket som inte stämmer för Sampdorias del och samtidigt verkar Roma som sagt fått fart på det mesta, man har hållit nollan i tre raka matcher och har fyra raka segrar i ligaspelet.

 Den raka tvåan känns på förhand väldigt bra och testas till fina 1,71 x insatsen hos BetHard, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,71
Bolag: BetHard (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming