speltips_skribent

Speltips 29/1: Espanyol – Sevilla

Sevilla går riktigt fint i ligan just nu, senast plockade man en tung seger på bortaplan – kommer det en till under söndagen?

Twitter Facebook

Espanyol är förvisso bättre än Osasuna, som Sevilla slog i den senaste ligaomgången på bortaplan, men Sevilla är riktigt bra och ska plocka en trepoängare här också. Espanyol förlorar inte många matcher här på hemmaplan, endast två stycken så här långt men Sevilla har aldrig varit så bra som dem är just nu, och då måste de testas.

Senast vände man och vann på bortaplan mot Osasuna, efter att ha legat under två gånger – styrkebesked? I den här matchen målas man med all rätt som favoriter, men spelbolaget ställer ändå ut ett riktigt fint odds.

Espanyol blandar och ger mycket, vann senast mot Granada på hemmaplan, men förlorade veckan innan mot Valencia exempelvis, och innan den matchen spelade man 1-1 mot Deportivo på hemmaplan. Därför tror jag Sevilla har stora chanser till att plocka tre poäng i den här matchen, man är oerhört formstarka och spelar på en riktigt hög nivå.

Jag kommer att testa den raka tvåan här till höga 2,21 x insatsen hos Pinnacle, spelbolaget är rankat nummer 1 för utbetalningar och erbjuder de högsta oddsen på nätet.

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,21
Bolag: Pinnacle (gå med Pinnacle här)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming