speltips_skribent

Speltips 28/1: Lyon – Lille

Lyon gjorde en fin insats i den senaste ligaomgången mot Marseille och Lacazette verkar ha kommit igång på allvar – fortsätter trenden under lördagen?

Twitter Facebook

Lyon plockade en fin trepoängare i de senaste ligaomgången, man slog Marseille på hemmaplan med 3-1, i en match Lacazette gjorde två mål. Han verkar vara igång på riktigt nu vilket är oerhört viktigt för Lyon om de ska gå bra i detta ligaspelet. Han har stått för hela 17(!) mål redan, och endast spelat 16 matcher.

Lyon har spelat en match mindre än resterande lag och placerar sig åtta poäng bakom PSG, vinner man hängmatchen är man alltså endast fem poäng efter, och detta är en motivationsfaktor – man vill spela i Champions League även nästa säsong och ska man kunna göra det måste Lille besegras.

Lille har samtidigt gått dåligt den här säsongen, vi hittar de på en 14:e plats i tabellen och tittar vi närmre på resultaten de åstadkommit på bortaplan känns en Lyon-seger given i den här matchen. Lille har endast lyckats vinna en match på bortaplan den här säsongen, och dessutom endast gjort fem mål – lyckas Lyon hålla nollan här är jag säker på att ett handikappspel sitter, Lyon lär göra minst två baljor i den här matchen.

Jag kommer därför också att testa handikappspelet, -1 Lyon ger fina 2,25 x insatsen hos BetHard, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonusSpelvärt!

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,25
Bolag: BetHard (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming