speltips_skribent

Speltips 28/1: Werder Bremen – Bayern Munchen

Lewandowski räddade sitt Bayern efter ett sent mål i den förra omgången – under lördagen ställs man mot ett formsvagt Werder Bremen.

Twitter Facebook

Bayern Munchen är flera snäpp vassare än Werder Bremen den här säsongen, och jag kan inte se ett annan scenario här än en Bayern-vinst. Man har säkerligen ett boostat självförtroende i och med det sena avgörandet mot Freiburg i den senaste ligaomgången – utöver det är Werder Bremen helt under isen den här säsongen och placerar sig på en 15:e plats i tabellen.

Werder Bremen är dessutom det laget i ligan som släppt in flest mål, 36(!) stycken, och är defensiven deras största problem den här säsongen lär Bayern kunna utnyttja detta.

Bayern har dessutom vunnit 12(!) raka matcher mot Werder Bremen i ligaspelet, senast vann man med hela 6-0, i en match Lewandowski gjorde hattrick.

Bayern känns som sagt ett par snäpp vassare, ur alla perspektiv och kommer säkerligen att plocka en bergsäker trepoängare i den här matchen, jag testar därför spelet att de redan leder i den första halvleken, och sen dessutom vinner matchen.

Spelet hittar ni hos Ladbrokes till godkända 1,66 x degen, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2/2
Odds: 1,66
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming