speltips_skribent

Speltips 28/1: Villarreal – Granada

Ett hemmastarkt Villarreal tar sig an ligans kanske svagaste lag just nu – kan bara sluta på ett sätt?

Twitter Facebook

Villarreal har nu gått tre raka matcher utan en enda seger, dock har man spelat mot Barcelona (ett poäng), Deportivo La Coruna på bortaplan, och senast mot ett pånyttfött Valencia där man föll med 2-0.

Och min känsla säger att den här matchen kommer oerhört lägligt för Villarreals del, Granada är ligans sämsta lag och ska inte ha en chans i den här matchen, speciellt eftersom att man spelar på bortaplan där man gått oerhört dåligt. På sina tio matcher har man plockat tre poäng, alltså sju förluster och tre oavgjorda resultat – alldeles för dåligt för att man ska kunna mäta sig med Villarreal på El Madrigal.

Villarreal lär hamna på vinnarspåret igen och plocka en trepoängare i den här matchen, jag testar därför handikapp-spelet -1 & -1,5 till fina 1,862 x insatsen hos Pinnacle, spelbolaget är rankat nummer 1 för utbetalningar och erbjuder de högsta oddsen på nätet. Spelet innebär vinst om Villarreal vinner med minst två mål, vinner de med uddamålet betalas halva insatsen tillbaka, oerhört fint spel under lördagen.

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 & -1,5 handikapp)
Odds: 1,862
Bolag: Pinnacle (gå med Pinnacle här)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming