speltips_skribent

Speltips 27/1: Osasuna – Malaga

Stark insats av båda lagen i den förra ligaomgången ledde till noll poäng för vardera lag – nu hoppas både Osasuna och Malaga på poäng igen.

Twitter Facebook

Osasuna spelade på hemmaplan mot Sevilla och ledde den matchen tre gånger om, Sevilla vände dock till slut och vann den matchen med 4-3, Malaga gjorde samtidigt en riktigt fin insats på Santiago Bernabeu och förlorade endast med 2-1 i den matchen.

Den här gången lär båda lagen vara ute efter tre poäng, och känslan säger att båda lagen tror på detta utfall, även om Osasuna endast plockat på sig nio poäng och redan nu har en lång väg upp till säker mark gör man fortsatt bra insatser, dock får man inte med sig poäng vilket ju faktiskt är det viktigaste, dock kommer jag inte att spela på 1×2-marknaden i den här matchen utan väljer att rikta fokus mot målmarknaden.

Tycker både Osasuna och Malaga var riktigt farliga mot Sevilla och Real Madrid, som faktiskt är två av de bästa lagen i världen just nu. Och därför tror jag också båda lagen i den här matchen lyckas göra mål, Osasuna har ännu inte plockat en seger på hemmaplan, men är alltid svåra att ta poäng av, Malaga har samtidigt mycket potential i sitt anfallsspel, man hade en del fina kombinationsspel på Santiago Bernabeu som kunde ha lett till ännu ett mål i den matchen.

Jag testar som sagt därför målspelet här, båda lagen att göra mål i matchen – svar ja. Detta spelet betalar fina 1,72 x insatsen hos fina Ladbrokes, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,72
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming