speltips_skribent

Speltips 27/1: Marseille – Montpellier

Marseille hade en fin period innan juluppehållet men efter förlusten mot Monaco och Lyon nu senast är man på väg tillbaka till där det började.

Twitter Facebook

Marseille inledde säsongen katastrofalt och placerade sig långt ner i tabellen när vi närmade oss juluppehållet, men man vaknade till helt plötsligt, och började vinna. Man plockade fyra raka segrar innan juluppehållet och såg ut som ett helt nytt lag med självförtroendet på topp. Nu har man dock förlorat två raka matcher, den första mot Monaco, och senast mot Lyon, vilket kanske inte alls är så allvarligt som det låter – men en sak är säker, matchen mot Montpellier är en av säsongens viktigaste.

Börjar trepoängarna trilla in på kontot igen? Eller hamnar man i en mindre rolig situation och börjar tappa poäng igen? Jag tror på det förstnämnda, Marseille var riktigt bra innan juluppehållet och spelade bra fotboll, man skapade mycket chanser (enligt statistik) och viktigast av allt – man vann matcherna.

Montpellier har oerhört svaga siffror på bortaplan, och inte vunnit en match ännu, Marseille kan samtidigt vända på den svaga starten på det nya året med en vinst här och det tror jag är motiverande – jag spelar alltså den raka ettan till 1,781 x insatsen hos Pinnacle, spelbolaget är rankat nummer 1 för utbetalningar och erbjuder de högsta oddsen på nätet.

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,781
Bolag: Pinnacle (gå med Pinnacle här)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming