speltips_skribent

Speltips 27/1: HV71 – Leksand

HV71 är ute efter sin sjätte raka seger – samtidigt går Leksand oerhört dåligt på bortais.

Twitter Facebook

Leksand har alltså förlorat 17 av 20 bortamatcher den här säsongen och placerar sig sist i tabellen sett till bortastatistiken – man har dessutom släppt in sjuka 73(!) mål här på bortais vilket gör deras försvar till det klart sämsta. Det går alltså oerhört trögt för detta Leksand som nu förlorat tre av sina fyra senaste matcher, det är främst på hemmais man plockar poäng som sagt.

HV71 har samtidigt vunnit fem raka matcher och närmar sig sakta men säkert Frölunda och Växjö, men ännu är gapet ganska stort men lyckas man slå detta Leksand ikväll kliver man upp på lika många antal poäng som Skellefteå i alla fall – vilket räcker till en tredjeplats.

HV71 har fin form och är det bättre laget i den här kampen – Leksands usla statistik på bortais är också en avgörande faktor till att jag testar handikappspelet här, -1,5 HV71 betalar fina 1,72 x insatsen hos BetStars, spelbolaget ger dig 150kr helt gratis när du placerar ditt första spel, endast 50kr krävs för att låsa upp gratisspelet.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 handikapp)
Odds: 1,72
Bolag: BetStars (150kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming