speltips skribent

Speltips 27/1: Boston Bruins – Pittsburgh Penguins

Återigen ett speltips på Boston Bruins där jag även idag anser att Boston inte ska vara favoriter.

Twitter Facebook

Förra spelet gick hem då Chicago tog hem vinsten borta mot Boston med en 1-o seger. Inatt hoppas vi att förra årets Stanley Cup vinnare Pittsburgh Penguins ta hem segern borta i Boston.

Boston har slarvat bort en slutspelsplats två år i rad och de har ungefär samma position nu som de haft de två tidigare säsongerna. Jag tror att många blir överraskade över att se Bostons position i tabellen för de spelar bättre än vad tabellen visar och de tappar för mycket enkla poäng.  Det som också är förvånade med Boston är att de är ett av ligan bästa bortalag men är den östra konferensens sämsta bortalag. 11-12-0 är bedrövligt hemmafacit och de måste förbättra denna statistik om de vill gå till slutspel. Det går liksom inte att förlorar mot ett NY Islanders som varit ett av ligans sämsta lag denna säsong med 4-0 på hemmaplan, det håller ej. Denna dåliga trend ser inte ut att vända då de endast vunnit 1/5 senaste matcherna. Visserligen vann de senaste matchen men det var på förläggning mot bottenlaget Detroit. Frånvarande i Boston är Colin Miller och Kevan Miller förväntas inte vara med. Tukka Rask förväntas starta i mål.

Pittsburgh Penguins trummar på i NHL och befinner sig just på en tredjeplats i den östra konferensen och många tror att de kommer kunna för första gången på runt 15 år försvara Stanley Cup pokalen. Det som varit en svaghet för Pittsburgh denna säsong är bortaspelet där de inte har imponerat med facit på  10-9-3 men de har sitt fina hemmaspel att tacka för att de ligger i toppen. Dock så verkar formen vara bra då de tagit två säkra segrar med 7-1 respektive 4-1 på bortaplan mot Carolina och Montreal, dessutom har de vunnit 4/5 senaste. Matt Murray kommer starta i kassen och Pittsburgh lider av en del tunga skador på Letang, Malkin och Hörnqvist.

Trots Pittsburghs skador anser jag fortfarande att Penguins är på pappret det bättre laget och värdera denna matchen till en 50/50 som jag ofta gör när Boston spelar. Därför lockar Pittsburgh ML till 2.25

Pittsburgh Penguins ML spelas till 2,25 hos Betsson, spelbolaget bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Pittsburgh Penguins ML
Odds: 2.25
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 01.00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming