speltips_skribent

Speltips 26/1: Hull – Manchester United

Finalplatsen i den engelska ligacupfinalen är i princip säkrad för Manchester Uniteds del.

Twitter Facebook

Manchester United vann det första mötet mot Hull med 2-0 och förmodligen är finalplatsen säkrad. Den här matchen kommer mest handla om att spela av de 90 minuterna för Uniteds del och det tror jag de klarar av fint. Hull kommer säkerligen bjuda upp till kamp, man har de senaste veckorna spelat upp sig ordentligt och gjorde det stundtals riktigt bra mot Chelsea, man förlorade förvisso till slut med 2-0 men Hull var bra i den matchen.

Mycket talar för att United roterar i den här matchen, man spelar mot Wigan i FA-Cupen till helgen och har råd att vila lite spelare här. Känslan säger att detta blir en någorlunda jämn match, och Mourinhos mål är som sagt att endast ta sig vidare, därför tror jag vi får se en ganska målsnål match – United behöver inte gå framåt vilket innebär att extra fokus bör lega på defensiven.

Mestadels har Uniteds backlinje visat upp en bra defensiv, och därför ska man klara av ett Hull som haft problem med målskyttet. Jag kommer därför att testa spelet, under 2,5 och 3 mål i matchen hos Pinnacle (allt under tre mål innebär vinst, blir det exakt tre mål – betalas halva insatsen tillbaka), och är du en storspelare så är Pinnacle rätt spelbolag för dig – erbjuder högst odds på sport – varje dag.

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 och 3 mål i matchen
Odds: 1,943
Bolag: Pinnacle (gå med Pinnacle här)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming