speltips_skribent

Speltips 26/1: Barcelona – Real Sociedad

Barcelona vann på kämpiga Estadio Anoeta med 1-0 – semifinalplatsen säkrad?

Twitter Facebook

Barcelona jagade bort spöket i den första matchen mot Sociedad, man vann alltså på Estadio Anoeta första gången sedan år 2007. Under torsdagen spelar man dock på hemmaplan, och här bör inte Sociedad ha en chans att komma ikapp. Det är faktiskt så att Real Sociedad är helt två olika lag beroende på var de spelar sina matcher, på hemmaplan har man målat upp jättefina resultat, men på hemmaplan har poängtappen vart många.

Nu när Barcelona besegrat Real Sociedad, släpper en del av pressen, och då kan det gå undan för Barcelonas del. Real Sociedad går samtidigt väldigt bra i ligan, de har verkligen inte gett upp detta mötet, och man drömmer säkerligen om att slå ut Barcelona och ta sig vidare till semifinal här, men gör Barcelona 1-0 tror jag Sociedad ger upp det.

Och det kan mycket väl bli så i den här matchen, Barcelona har kommit igång igen och känns några snäpp vassare nu, i jämförelse med vad dem visade upp tidigare under säsongen. Därför kommer jag att testa handikapp-spelet i den här matchen, -1 Barcelona betalar godkända 1,73 x insatsen hos Betsson, ni får 1000kr i välkomstbonus av spelbolaget via den här länken.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,73
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming