speltips_skribent

Speltips 26/1: Växjö – Rögle

Andraplacerade Växjö jagar Frölunda i jakten på förstaplatsen – gästar gör jumbolaget Rögle.

Twitter Facebook

Rögle tog in nya tränare för någon vecka sedan men det hjälpte dessvärre inte, man förlorade direkt mot Djurgården med 3-1 på hemmaplan, man placerar sig fortsatt sist i tabellen och gästar under torsdagen ett formstarkt Växjö – och här tror jag inte Rögle räcker till.

Växjö placerar sig på en fin andraplats i tabellen, strax bakom Frölunda. Man har plockat 9(!) raka segrar och förlorade senast den 10 december, mot Frölunda på bortaplan. Man har samtidigt endast tappat poäng i 6 av 19 matcher på hemmaplan och jag har svårt att se att man tappar poäng mot ett oerhört svagt Rögle här.

Växjö har dessutom två raka segrar mot Rögle, 4-1 och 4-0 har man vunnit med och jag hade inte blivit förvånad om samma siffror upprepade sig under torsdagskvällen. En annan intressant fakta är att Växjö är det laget som gjort flest mål i SHL, samtidigt är Rögle det laget som släppt in mest, och jag kommer därför att testa handikapp-spelet, -1,5 på Växjö känns riktigt bra här, spelet hittar ni hos BetStars till fina 1,75 x slanten, spelbolaget ger dig 150kr helt gratis när du placerar ditt första spel, endast 50kr krävs för att låsa upp gratisspelet.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 handikapp)
Odds: 1,75
Bolag: BetStars (150kr gratisspel)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming