speltips_skribent

Speltips 25/1: Liverpool – Southampton

Liverpool förlorade mot Swansea på hemmaplan i helgen – upp till bevis nu Klopp!

Twitter Facebook

Liverpool lyckades inte med det man förväntade sig av de i helgen och föll förvånansvärt mot Swansea, dessutom på hemmaplan. Den här gången är det upp till bevis, för även om det vankas engelsk ligacupfotboll krävs det en vinst i den här matchen – man spelar mot Wolverhampton i helgen (FA-Cupen), och känslan säger att man ska kunna gå all in för vändningen i det här mötet, för att sedan ta sig vidare enkelt i FA-Cupen mot Wolves.

Liverpool lär stänka dit minst två baljor i den här matchen, man snittar trots allt tre mål per match och i den här matchen krävs minst två, för direktavancemang – man lär inte vara sugna på att spela ytterligare 30 minuter vid en eventuell förlängning.

Samtidigt är Southamptons chanser till att göra mål ganska stora tycker jag, Liverpools defensiv har inte alls imponerat – och i matchen mot Swansea fick vi det verkligen bekräftat.

Jag kommer därför att testa överspelet i den här matchen, över 2,5 mål i matchen betalar fina 1,75 x insatsen hos Betsson, ni får 1000kr i välkomstbonus av spelbolaget via den här länken.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,75
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming