speltips_skribent

Speltips 31/1: Arsenal – Watford

Arsenal kan vid seger här krypa närmre Chelsea, som samtidigt i samma omgång spelar på Anfield.

Twitter Facebook

Arsenal gick förvånansvärt enkelt vidare i FA-Cupen i helgen efter en total överkörning av Southampton, matchen slutade till slut 5-0 och Arsenal hade till och med råd att sänka tempot i sista tredjedelen av matchen – vilket innebär att återhämtningsprocessen förmodligen också vart lite mer effektiv.

Under tisdagen tar man sig an Watford och det är Premier League som gäller – full fokus på att krypa närmre Chelsea i tabellen, Chelsea spelar som sagt mot Liverpool på bortaplan och detta är ett riktigt fint läge att minska avståndet, om det alltså vill säg för Arsenals del, tappar Chelsea poäng och Arsenal vinner, är man alltså endast fem poäng bakom.

Alexis och grabbarna lär vara oerhört taggade, man vet vad en seger innebär här och med tanke på Watfords usla form de senaste veckorna tror jag man kan plocka tre komfortabla poäng här.

Senast Watford vann i ligaspelet var den 10 december, man har alltså gått sju raka matcher utan att vinna, Arsenal har samtidigt vunnit fyra av sina fem senaste matcher – Walcott är dessutom tillbaka, och man har inte direkt haft något problem med målskyttet under de senaste veckorna.

Jag kommer därför att testa spelet, -1,5 & -2 hos Pinnacle till fina 1,854 x insatsen, spelbolaget är rankat nummer 1 för utbetalningar och erbjuder de högsta oddsen på nätet.

Vinner Arsenal med två mål, är det vinst på halva insatsen samtidigt som den andra betalas tillbaka, vinner man med tre bollar, är det vinst på hela insatsen!

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 & -2)
Odds: 1,854
Bolag: Pinnacle (gå med Pinnacle här)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming