Speltips 31/1: Arsenal – Watford

Vi plockar fram en målskytt från matchen mellan Arsenal och Watford.

Twitter Facebook

Tänkte skriva ett lite kortare inlägg om denna matchen då det redan ligger uppe ett speltips till detta eventet sedan tidigare, det hittar ni här.

Jag tänkte närma mig ett alternativt speltips än det Kamil skrev i sitt inlägg. Arsenals offensiv har varit ovanligt bra den säsongen. Under hösten fick vi börja se Alexis Sanchez i en striker position vilket resulterade i ett rörligare och snabbare Arsenal. Med Walcott (som gjorde hattrick i senaste matchen mot Southampton) och Bellerin på högerkanten som ger mycket speed, dessutom finns Iwobi och Özil bakom som kan leverera riktigt fina bollar så tror jag Alexis kommer få många möjligheter.

Watford tappade Nathan Aké under detta transfer fönstret då han blev tillbakakallad utav Chelsea. Det är ingen enkel spelare att ersätta då han gav så mycket till Watfords försvar. Det lär bli riktigt svårt att hålla undan Arsenal, speciellt på bortaplan.

Om Theo Walcott kommer starta eller inte är lite svårt att svara på, han spelade 90 minuter senast mot Southampton men före det så var det en skada. Det är därför inte omöjligt att han kommer få inleda på bänken så att han är 100-procentig inför matchen mot Chelsea den 4:e Februari.

Alexis Sanchez började på bänken senast och fick hoppa in i matchen först i den 65 minuten, och som alltid så var han på hugget och levererade två assist under den tiden. Han är en spelare som allt gör allt han kan och jag tror därför stenhårt på att han gör mål den här matchen.

Alexis som målskytt i matchen betalar fina 1,75 x insatsen hos Betsson, spelbolaget bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Alexis Sanchez att göra mål i matchen
Odds: 1,75
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming