speltips_skribent

Speltips 31/1: Liverpool – Chelsea

En match av yppersta världsklass bjuds vi på under tisdagskvällen – Chelsea gästar ett någorlunda formsvagt Liverpool.

Twitter Facebook

Liverpool och Chelsea ska alltså göra upp om tre poäng och här tror jag lite extra på hemmalaget, Liverpool har en tendens att höja sig när det kommer till den här typen av tillställning och dessutom har man tappat poäng i tre raka ligamatcher nu – och man lär inte vara sugna på ett fjärde poängtapp.

Liverpool slog City för några veckor sedan, men efter det har det gått mindre bra, man tappade poäng borta mot Sunderland, sedan fick man med sig ett poäng från Old Trafford och senast förlorade man förvånansvärt nog mot Swansea, dessutom på hemmaplan.

Man åkte dessutom ut ur FA-Cupen och den engelska ligacupen, vilket endast betyder en sak – FULL fokus på Premier League.

Chelsea behöver ingen vidare presentation utan går oerhört stabilt, för även om man tappar poäng i de här lite större matcherna, vinner man alla andra matcher, vilket betyder att man fortsatt placerar sig först.

Och här tror jag Chelsea får det oerhört tufft, Liverpool lär rivstarta, som de brukar göra här på hemmaplan, och därför kommer jag också att testa Liverpool som första laget att göra mål i matchen till fina 2,00 x insatsen hos BetStars, spelbolaget ger dig 150kr helt gratis när du placerar ditt första spel, endast 50kr krävs för att låsa upp gratisspelet.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Första laget att göra mål – Liverpool
Odds: 2,00
Bolag: BetStars (150kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming