betonfinance

Spela på aktier hos BetOnFinance

BetOnFinance är ett helt nytt spelkoncept där du spelar på börsen istället för sport eller hästar. Precis som när du spelar på hästar så erbjuder BetOnFinance poolspel, vilket betyder att du spelar mot de andra spelarna på plattformen, inte mot ”huset”. BetOnFinance erbjuder tre typer av spel: aktierace, indexspel och speciella eventspel från de svenska, danska och amerikanska börserna. I eventspelen kan du även spela på utvecklingen för företag och råvaror utanför dessa länder, så som bitcoin, olja eller guld.

I aktieracet väljer du först mellan de tre utvalda marknaderna, Sverige, Danmark samt USA och spelar du på vilka av de 30 utvalda aktierna i den marknaden som du tror kommer prestera bland de tre bästa respektive tre sämsta under dagen, Topp3 och Botten3. Du kan antingen välja att spela Heldag för att få de bästa oddsen, eller Halvdag för att få lite tid för att se hur marknaden går innan du lägger dina spel.

I indexspelet så spelar du på procentutvecklingen för det utvalda indexet, svenska OMXS30, danska C20, amerikanska Nasdaq100 eller tyska DAX30. Här väljer du antingen att spela på förmiddagen eller eftermiddagen. Du spelar på 0.25% intervaller, och eftersom oddsen oftast är väldigt höga så kan man med fördel spela på flera intervaller och ändå få en bra avkastning.

Sist men inte minst finns det varierande eventspel, så som spel på utvecklingen av olika råvaror, hur en aktie kommer prestera efter en kvartalsrapport eller till och med resultatet i olika val. Varje vecka finns det flera olika helt unika spel, och med BetOnFinances poolgaranti i samtliga spel finns det alltid mycket pengar att kamma hem som vinst.

Med lägsta insatsen på 10kr och lägsta insättning på 200kr så är det billigt och enkelt för vem som helst att komma igång. Lägg till BetOnFinances insättningsbonus på 100% så finns det ingen anledning till att inte prova!