speltips_skribent

Speltips 28/2: Valencia – Leganes

Valencia slog Real Madrid men föll senast mot Alaves med 2-1 på bortaplan – lyckas man studsa tillbaka igen?

Twitter Facebook

Valencia plockade tre tunga poäng mot Real Madrid för en vecka sedan men föll som sagt senast mot Alaves. Men jag tror samtidigt inte man ska vara allt för oroliga, Alaves har varit oerhört bra den här säsongen och bland annat plockat poäng mot Barcelona och Atletico Madrid, man har dessutom endast förlorat två av sina tolv senaste ligamatch och är alltså oerhört svårslagna.

Därför tror jag Valencia inte allt för mycket tänker på den matchen utan man har fortsatt segern mot Real Madrid i bagaget och lär kunna ta med sig den prestationen inför den här bataljen.

Leganes vann förvisso sin senaste match med 4-0 och i matchen innan plockade var man bara några minuter från att plocka poäng på Camp Nou, det är ett lag med bra självförtroende och man lär gå för det i den här matchen också.

Men här tror jag hemmaplansfördelen blir en avgörande faktor, Valencia kommer inte att åka ut ur La Liga utan jag är säker på att man kommer börja vinna matcher här framöver, man har en fin trupp och plockar man poäng mot Real Madrid så talar det för att det finns potential.

Jag tycker den raka ettan betalar tillräckligt bra här och placerar en slant hos Betway, till fina 1,72 x degen, spelbolaget ger er 1000kr i välkomstbonus – ni låser upp bonusen via den här länken.

LeoVegas bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem för nya kunder.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,72
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming