speltips_skribent

Speltips 28/2: Real Sociedad – Eibar

Två formstarka gäng drabbar samman under tisdagskvällen – Eibar gästar Real Sociedad.

Twitter Facebook

Det är två oerhört intressanta gäng vi har framför oss här, Real Sociedad går som tåget och placerar sig på en femteplats, ett poäng bakom fjärdeplacerade Atletico Madrid. Anledningen till den starka tabellpositionen är främst deras bortaspel där man plockat mer poäng än vanligtvis, 7 segrar på 12 försök är ett bra facit för en klubb av Sociedads kaliber.

Dock betyder det inte att man gjort svaga resultat på hemmaplan, utan här är man fortsatt stabila och plockar mycket poäng.

Eibar är helt klart överraskningsgänget den här säsongen, man placerar sig på en sjundeplats, endast ett poäng bakom Villarreal som just nu innehar den sista Europa-platsen. Och Eibars fina prestation är inte alls endast en tillfällighet, utan man spelar en oerhört fin fotboll och har ett riktigt intressant gäng – jag själv har sett de flera gången i år och det är ett riktigt spelskickligt gäng med en grym anfallare, Sergi Enrich, som verkligen hittat rätt den här säsongen, han har redan nu noterats för 10 mål och fler lär det bli.

Det är alltså en oerhört intressant match vi har framför oss, lyckas Eibar rubba ett formstark Real Sociedad eller spänner hemmalaget musklerna ordentligt under kvällen?

Vi tror i alla fall att båda lagen har en god chans till att näta ikväll, Sociedad har haft stora problem i defensiven, dock har deras starka offensiv räddat de ett flertal gånger och därför spelar vi på att båda lagen gör mål i matchen till fina 1,82 x slanten hos Coolbet, som ger alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,82
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming