speltips skribent

Speltips 28/2: Hellas Verona – Ternana

Topplaget Hellas Verona möter jumbon Ternana – Hellas Verona måste vinna här för att hänga med i toppen.

Twitter Facebook

Hellas Verona har haft det kämpigt i några matcher nu, man har slarvat en del och tappat onödiga poäng. Idag har man chansen att studsa tillbaka på det vinnande spåret när motståndet är så pass svagt som det är.

Jumbon Ternana har endast vunnit en match sedan i mitten av december. Det är en av förklaringarna till varför man ligger sist i tabellen. Man brukar dessutom plocka sina poäng på hemmaplan, på bortaplan har man ännu inte vunnit en enda match.

Det kommer inte att bli lätt för Ternana då man möter en av ligans bästa lag. Hellas Verona har visioner om att spela i Serie A nästa säsong. Man har en bra trupp som med största sannolikhet kommer att klara den uppgiften. Men det krävs alltså att man börjar vinna igen, speciellt mot lag som Ternana.

Det är stor klasskillnad mellan Hellas Verona och Ternana vilket vi förmodligen kommer att få bevittna när vi ser på slutresultatet i den här matchen. Verona kommer att gå all in för segern här, och därmed få tillbaka självförtroendet.

Jag tror Verona kommer att vinna med ett par bollar och väljer därför att spela på Verona med -1 i handikapp som ger 2,45 gånger pengarna hos ComeOn, som erbjuder nya kunder 3000kr i välkomstbonus.

Placera ditt 200 kr Riskfria Spel och få 1 månad full tillgång till Viaplay Sport,
värde 399 kr

Betsafe bjuder till med en magisk välkomstbonus för alla nya kunder! Öppna ett konto, hämta hem ditt riskfria spel och få en gratismånad hos Viaplay.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,45
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming