speltips_skribent

Speltips 28/2: Brighton & Hove Albion – Newcastle United

Vi synar ett 1×2-tecken från den här toppfighten i Championship!

Twitter Facebook

Vilken fight! De här två lagen har turats om att vara serieledare i princip hela säsongen och nu Brighton verkligen chansen att göra det första rycket för den här säsongen och skapa ett litet gap ner till Newcastle, fyra poäng kan det bli om Brighton vinner här – förlorar de så är det Newcastle som ännu en gång tar tillbaka serieledningen.

Brighton är oerhört starka här på hemmaplan men jag Newcastle är samtidigt ligans bästa bortalag, man plockar oerhört många trepoängare här och därför får man vara lite försiktig med insatserna i den här matchen.

Hemmaplansfördelen är alltid en tung faktor, men Newcastle har som sagt många gånger visat att de kan plocka poäng här och därför lutar det mycket mer åt ett oavgjort resultat i den här matchen.

Känslan säger dessutom att båda lagen nöjer sig med ett poäng, Newcastle har inte råd att förlora om man vill vinna Championship, Brighton kan samtidigt behålla serieledningen vid ett oavgjort resultat och därför kommer jag att testa en slant på det oavgjorda resultat. Det finns många faktorer som talar för en jämn batalj här.

Vi plockar därför ut ett tecken från 1×2-marknaden, det raka krysset spelas till fina 3,15 x insatsen hos Mobilebet, spelbolaget bjuder på en unik välkomstbonus – tripplar din första insättning.

Spela på det brittiska viset – hos Ladbrokes

Ladbrokes erbjuder nya kunder 1000kr i välkomstbonus, gå med de nu och hämta din bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,15
Bolag: Mobilebet (sätt in 300kr – få 900kr att spela för)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming