speltips_skribent

Speltips 26/3: Montenegro – Polen

Polens landslag går från klarhet till klarhet och leder sin grupp i kvalet, fortsätter man inkassera trepoängarna?

Twitter Facebook

Polen har 10 poäng på kontot inför den här matchen och leder gruppen före bland annat Montenegro och Danmark. Lewandowski är dessutom i storform, och leder VM-kvalets skytteliga, tillsammans med Ronaldo.

Polen mår riktigt bra just nu när det kommer till fotbollen, efter ett starkt EM där man åkte ut mot Portugal på straffar har allt rullat på, man är det klart starkaste laget i gruppen och stora favoriter till att ta sig vidare. Truppen ser riktigt stark ut, med spelare som Glik (Monaco), Zielinski (Napoli) och bland annat Milik (Napoli).

Montenegro har även de gjort det bra, och placerar sig som sagt på en andraplats. Landets stora stjärna är givetvis Jovetic, som till vardags spelar i Sevilla. Men sen ser truppen ganska svag ut i jämförelse med Polen, Polen har dessutom spelat ett EM vilket innebär att man haft mer tid på sig för att få ihop ett riktigt bra lag – och det har man verkligen lyckats med.

Polen känns mycket starkaste här, och därför kommer jag även att testa den raka tvåan här till fina 1,86 x insatsen hos ComeOn, spelbolaget bjuder alla nya kunder på 3000kr i välkomstbonus.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,86
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 19:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming