speltips_skribent

Speltips 26/3: England – Litauen

England har plockat 10 poäng efter fyra matcher, trillar tre nya in på kontot under söndagskvällen?

Twitter Facebook

Jag vill börja med att lyfta fram Ladbrokes helt otroliga erbjudande inför den här matchen. Spelbolaget betalar hela 5,00 gånger pengarna för ett England-mål! Våghalsigt? Svar ja. England kommer att göra mål mot Litauen, vilket innebär att spelet i princip redan nu sitter. Lyckas England inte göra mål? Då betalas insatsen tillbaka – är ni intresserade av detta erbjudandet? Då trycker ni här.

England har ett riktigt fint och intressant lag, även om man föll mot Tyskland här om dagen, ett resultat som inte speglade matchbilden överhuvudtaget enligt min mening. England var det bättre laget sett till över 90 minuter och att man inte lyckades göra mål i den matchen, är oerhört förvånande. Man hade ett par riktiga bra chanser, bland annat något friläge också.

Litauen känns som en väldigt enkel uppgift för detta England på förhand, mycket talar för att det blir en ensidig historia. England brukar också för övrigt gå riktigt bra i kvalsammanhang, och känslan säger att man rivstartar den här matchen och stänker dit en tidig balja.

Jag kommer därför att spela på att England leder matchen redan efter 30 minuter, tycker oddset är riktigt lockande för detta spel, vi får fina 1,83 x slanten för det hos Ladbrokes, som också bjuder på 1000kr i välkomstbonus.

Men är ni som sagt intresserade av den andra dealen Ladbrokes erbjuder nya kunder? Ett England-mål till fina 5,00 gånger insatsen? Då trycker ni här.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Resultat efter 30 minuter: England i ledning
Odds: 1,83
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming