speltips_skribent

Speltips 26/3: Rumänien – Danmark

En på förhand oerhört tight och viktig match för båda landslagen, som behöver plocka en trepoängare.

Twitter Facebook

Rumänien och Danmark placerar sig på en 4:e respektive 3:e plats i gruppspelet och med tanke på att endast ett lag går vidare, behöver båda lagen plocka en trepoängare i den här matchen. Polen spelar samtidigt mot Montenegro och lyckas polackerna vinna den matchen, ser det oerhört tufft ut för både Rumänien och Danmark.

Vi kommer alltså få bevittna en tight match här, båda landslagen är ute efter trepoängaren och med tanke på att både Rumänien och Danmark sett skakiga ut i försvaret tror jag vi kan få bevittna mål åt båda hållen.

Rumänien är svåra att slå på hemmaplan, för även om man inte har det bästa laget sett till namnen, är man oerhört samspelta. Danmark har en del spets, i form av Eriksen och även en riktigt bra målvakt, Kasper Schmeichel, men har samtidigt inte riktigt fått spelet att stämma, därför är det svårt att välja sida i den här kampen.

Dock tror jag på båda lagens offensiv, Rumänien gör i princip alltid mål på hemmaplan, oavsett motstånd och Danmark, tillsammans med en Eriksen i superform, kan säkerligen ställa till det för Rumänien.

Jag spelar därför på att båda lagen lyckas göra mål i matchen till det fina oddset, 2,10 x slanten plockas hem hos Coolbet, spelbolaget bjuder dessutom alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Bet365 har marknadens bästa utbud av livestreamad sport

Världens största och populäraste spelbolag, Bet365, bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de streamar dessutom över 100 000 live events varje år.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2,10
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming