speltips_skribent

Speltips 26/2: Legia Warszawa – Termalica Nieciecza

Fullt fokus på den inhemska ligan är det som gäller för Legia Warszawa här framöver.

Twitter Facebook

Legia Warszawa åkte ur Europa League i veckan efter en 1-0-förlust och nu handlar det enbart om att rycka upp sig i ligaspelet och se till att vinna den polska ligan.

Man var stora favoriter till att ro hem guldet enkelt inför säsongen, men efter en trög start på säsongen placerar man sig i skrivande stund på en fjärdeplats i tabellen. Den svaga starten berodde mycket på att man matchades hårt i gruppspelet i Champions League. Och när man nu endast har ligan att fokusera på lär det se annorlunda ut framöver.

Legia är det i särklass bästa laget i ligan, när man får det att stämma och där ligger högsta prioritering nu och därför säger känslan också att man rycker upp sig – ordentligt.

Termalica Nieciecza står för motståndet den här dagen, en klubb som gjort det riktigt bra den här säsongen, man placerar sig endast två platser bakom, just Legia, imponerande med tanke på att man precis flyttats upp till högsta ligan.

Man vann samtidigt sin senaste match med 5-0 i ligaspelet, dock mot seriens sämsta lag men fortsatt imponerande att plocka hem en storseger på det sättet.

Jag ska inte ta allt för mycket ifrån den här klubben, men med tanke på att Legia endast kommer fokusera på ligaspelet nu, så kommer det vi få se ett annorlunda Legia.

Känslan säger att Legia spänner musklerna under söndagskvällen och plockar en säker trepoängare, därför spelar vi Legia -1,25 till fina 1,78 x slanten hos MrRingo, som ger er 1000kr i välkomstbonus – ni låser upp bonusen via den här länken.

LeoVegas bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem för nya kunder.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: MrRingo (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming