Speltips 25/2: Dagens dubbelspel till 1,94x

Dagens dubbel består av spel i Tyskland och Italien, Leipzig får besök av FC Cologne under eftermiddagen medan Juventus möter Empoli på kvällen.

Twitter Facebook

I Tyskland har Emil Forsberg återvänt efter sin avstängning som han drog på sig i december mot Bayern och vilken återkomst han gör, ett mål och en assist vilket gjorde att Leipzig såg kompletta ut igen.

Före den vinsten mot Mönchengladbach hade man två raka förluster vilket inte liknade det Leipzig man såg under hösten, men nu är laget tillbaka och kommer fortsätta visa vad de går för.

För Cologne går det också relativt bra i år. Man ligger inför den här matchen på en sjundeplats i tabellen och kommer kämpa hårt för att minst få en Europa League-plats som man bara är en ynka poäng ifrån just nu. För att lyckas med detta så får man ta sig i kragen. Deras sex senaste matcher resulterat i två vinster, två förluster och två kryss, vilket inte är dåligt, men det är samtidigt inte bra heller.

De senaste mötet mellan de båda lagen slutade 1-1, men jag tvivlar på att Leipzig kommer gå med på ett liknande resultat i den här matchen. Man kommer gå på för fulla rullar för en vinst, vilket jag tror att man fixar utan större problem.

Med de sagt tror jag inte att det blir en promenad seger heller, men den raka ettan tror jag starkt på.

I Italien är det högt mot lågt när Empoli åker till Turin för att spela mot ligaledarna. Empoli är inte inne i en fin period just nu med ett kryss och tre förluster de senaste fyra matcherna, och trots att man ligger på en 17:e plats i ligan så är gapet till nedflyttningsplatserna stor (Empoli har 22 poäng och på 18:e platsen ligger Palermo med 14 poäng).

Om det inte går så bra för Empoli just nu så är det motsatsen som gäller för Juventus, åtta raka vinster, sju poängs marginal till Roma på andra plasten och stort självförtroende.

I onsdags spelade man Champions League-fotboll borta mot Porto, något som skulle kunna ha blivit en jobbig match om inte Porto tidigt fick en man utvisad. Med andra ord så talar allting för en Juventus-seger, man har självförtroendet, man har momentum, man har en pigg trupp som trots spel mitt i veckan har massa krafter kvar att ge. Om Juventus vinner denna matchen mot Empoli så har man tre gånger så mycket poäng som Empoli i ligan, vilket visar på hur stor skillnad det är mellan lagen.

Beroende på hur höga odds man vill få så kan man spela på att lägga den raka ettan, vilket tillsammans med den andra matchen ger 1,94 gånger pengarna, eller så spelar man på asian -1.5 vilket då ger 2,55 gånger pengarna. Vi väljer dock att köra på det förstnämnda eftersom oddset är så pass fint som det är ändå, spelbolaget vi vänder oss till är MrRingo, som ger er 1000kr i välkomstbonus – ni låser upp bonusen via den här länken.

LeoVegas bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem för nya kunder.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Leipzig & Juventus
Odds: 1,94
Bolag: MrRingo (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming