speltips_skribent

Speltips 25/2: Chelsea – Swansea

Swansea har ryckt upp sig på sistone men steget upp till Chelsea och spel på Stamford Bridge bör vara för stort.

Twitter Facebook

Chelsea stormar fram mot ett ligaguld och det ser oroväckande dåligt ut kring lagen nedanför, och frågan är om något lag på riktigt kan hota detta Chelsea.

Chelsea spelar en oerhört effektiv fotboll, en kombination av bra försvarsspel och en oerhört hög kvalité i anfallsspelet har lett till att man leder ligan med åtta poäng, och känslan säger att Chelsea inte kommer sakta ner.

Hur man än vrider och vänder på det, känns Swanseas chanser till poäng i den här matchen som minimala, Chelsea på Stamford Bridge är säsongens tuffaste match och även om Swansea vaknat till liv under de senaste veckorna, ska steget upp till Chelsea vara alldeles för stort.

Swansea är dessutom det laget som släppt in flest mål i ligaspelet, och det svaga försvarsspelet kommer Chelsea att utnyttja, jag spelar därför Chelsea som vinnare redan i första halvlek, och att de sedan också vinner matchen (1/1), det betalar fina 1,727 x degen hos Titanbet, spelbolaget ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus – lås upp bonusen här.

Prova på favoritbookien William Hill 

Mångas favorit av en anledning – William Hill erbjuder kunder en användarvänlig sajt och höga odds. Öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus – på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1,727
Bolag: Titanbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming