speltips_skribent

Speltips 26/2: Athletic Bilbao – Granada

Slagpåsen Granada reser till Baskien i hopp om att få med sig åtminstone ett poäng.

Twitter Facebook

Athletic Bilbao har haft en tuff period under de senaste veckorna med två segrar på sina sju senaste matcher, men ser vi endast till siffrorna på hemmaplan har det sett betydligt bättre ut, här har man två raka vinster mot Sporting Gijon och Deportivo La Coruna.

Och jag rankar just Granada lika högt, om inte lägre, än de två sistnämnda och därför ser jag Bilbaos chanser till en seger här som stora. Granada är ligans sämsta lag på bortaplan med endast tre ihopspelade poäng, man har dessutom släppt in sjuka 37(!) mål och ska inte därför ha en chans i den här matchen – Bilbao är starka här på hemmaplan, det tredje starkaste i ligan och det talar för en given hemmaseger.

Eftersom att Bilbao lirar på hemmaplan samtidigt som Granadas försvar läcker, testar vi spelet, -1 Athletic Bilbao till skyhöga 2,40 x insatsen hos Coolbet, som ger alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,40
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming