speltips_skribent

Speltips 26/2: Inter – Roma

Toppmatch under söndagskvällen! Roma gästar Inter, i en vad vi tror kommer bli en riktigt het match!

Twitter Facebook

Mycket står på spel, så kan vi enkelt sammanfatta den här bataljen. Roma jagar Juventus som i skrivande stund befinner sig åtta poäng före – och därför är en seger högsta prio för detta Roma – oavsett om Juventus vinner eller tappar poäng mot Empoli under lördagskvällen.

Inter befinner sig samtidigt i strålande form med nio segrar på de senaste tio ligaomgångarna, den enda förlusten kom mot Juventus på bortaplan. Därför säger känslan också att vi kan få bevittna en oerhört underhållande match, och ett riktigt slag om de åtråvärda tre poängen.

Vad som ingår i en sådan här match, när mycket står på spel är heta känslor, och här lär det därför smälla ett par gånger, matchen är av högsta betydelse, det är inget snack om den saken i alla fall. Och domaren för dagen, Paolo Tagliavento, lär därför få visa upp ett par gula kort – vi spelar därför på att det blir över 5,5 kort i matchen till fina 1,83 x insatsen hos Bet365, spelbolaget ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus – lås upp bonusen här.

Prova på favoritbookien William Hill 

Mångas favorit av en anledning – William Hill erbjuder kunder en användarvänlig sajt och höga odds. Öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus – på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 5,5 kort i matchen
Odds: 1,83
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming