speltips_skribent

Speltips 25/3: Belgien – Grekland

Det känns nästan som att Belgiens landslag bara blir finare och finare inför varje VM-kval – inga undantag den här gånger heller.

Twitter Facebook

Belgien har hunnit med att spela fyra matcher i detta gruppspelet, på de fyra matcherna har man plockat fyra segrar och gjort 21 mål, samtidigt som man släppt in 1 – oerhört imponerande siffror minst sagt, men man ska samtidigt inte blunda för motståndet i gruppen. Enligt mig finns det tre lag i det här gruppspelet och det är Belgien, Grekland och Bosnien, resten håller dessvärre inte klassen.

Belgien har dock inte enbart imponerat mot blåbärsnationerna, man slog Bosnien med hela 4-0 på hemmaplan för några månader sedan och var totalt överlägsna i den matchen, Grekland rankar jag lika högt som Bosnien – om inte lägre.

Greklands 10 poäng efter fyra omgångar i gruppspelet speglar inte kvalitén i laget, inte alls, utan man har plockat de tre segrarna mot Cypern, Estland och Gibraltar. Det oavgjorda resultat fick man med sig mot Bosnien på hemmaplan.

Jag tycker spelbolaget är en aning generösa här, man ställer ut ett riktigt fint odds på Belgien -1, och det måste vi utnyttja, för Belgien är KLASSER bättre än Grekland just nu, och vill ni få en lista över vilka spelare som är med i den här matchen, då trycker ni här. Jag kan åtminstone nämna några som är uttagna, Courtois, De Bruyne, Nainggolan, Hazard och Lukaku.

Belgien med -1 i handikapp betalar fina 1,80 gånger pengarna hos ComeOn, spelbolaget bjuder alla nya kunder på 3000kr i välkomstbonus.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,80
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming