speltips_skribent

Speltips 24/3: Dagens dubbelspel till 2,14x

Vi väljer att lita på två hemmalag när vi formar dagens bästa dubbelspel.

Twitter Facebook


Turkiet tar sig an Finland och ska gå segrande ur det här mötet vid åtta av tio tillfällen. Arda Turan är uttagen vilket är viktigt, samtidigt får vi inte glömma bort spelare som Cenk Tosun, som gått riktigt bra i Besiktas den här säsongen och faktiskt leder den turkiska skytteligan (noterats för 16 mål). En annan spelare som är oerhört intressant är Emre Mor, som till vardags spelar i Dortmund, och har oerhört mycket fotboll i sig. Finland känns dessutom som en lämplig motståndare för Emre Mor, känslan säger att han kan få mycket utrymme till att visa upp sitt register.

Finland ska inte räcka till i den här matchen, och därför spelar jag också den raka ettan till fina 1,39 x degen.

Min andra etta plockar jag från matchen mellan Kroatien och Ukraina. Kroatien har ett av världens bästa mittfält i form av Modric, Rakitic, Kovacic och Perisic. Utöver detta manskap har man mittfältstalangen – som till vardags spelar i Napoli – Marko Rog, som gjort det riktigt bra den här säsongen. Och på anfallet hittar vi som vanligt Mario Mandžukić.

Där fick ni er en liten introduktion, dock är vi alla medvetna om att det inte räcker att endast ha namnet, utan spelet ska också fungera – och för Kroatien gör det faktiskt det. Under EM 2016, var man faktiskt det bättre laget i matchen mot Portugal, Kroatien förtjänade att vinna den matchen och gå vidare i turneringen, man hade dock inte flytet med sig.

Ukraina känns som vanligt, som ett ganska farligt landslag, påminner mycket om Shaktar Donetsk vill jag påstå, som är lite av en underdog, dock säger känslan att Kroatien, som dessutom lirar på hemmaplan, är steget för stort, och därför väljer jag också att spela den raka ettan här till fina 1,54 x insatsen.

Dagens dubbelspel betalar fina 2,14 x insatsen hos ComeOn och känns riktigt bra. ComeOn bjuder alla nya kunder på upp till 3000kr i välkomstbonus – dem hämtar ni här.

Gör en insättning på 100kr – få 400kr + 50 free spins

Kaboo Casino sticker ut hakan med den – kanske – finaste välkomstbonusen på marknaden! Släng in en hundring och spela för 500kr, du får dessutom 10 free spins innan du ens gör en insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Turkiet & Kroatien
Odds: 2,14
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming