speltips_skribent

Speltips 24/3: Österrike – Moldavien

Något har hänt med Österrike, landslaget är på nergång men spelarmaterialet ser lovande ut – kan de åtminstone plocka en trepoängare mot Moldavien?

Twitter Facebook

Om Österrikes landslag går dåligt just nu, så går Moldaviens ännu sämre. Moldavien har spelat fyra matcher i detta VM-kvalet och plockat ett poäng, man förlorade mot Wales med hela 4-0, man följde upp den förlusten med ännu en storförlust, den här gången mot Serbien (3-0), i matchen efter förlorade man mot Irland med 3-1 på hemmaplan, och faktum är att Moldavien inte haft en chans i de matcherna.

Och även om Österrike har det jobbigt just nu, ska man bara plocka en trepoängare här, det här mötet kan inte sluta på något annat sätt.

Om vi ska lyfta fram något positivt med Österrikes landslag just nu, så är faktum att Sabitzer och Ilsanker går riktigt bra i Leipzig, och Alaba kommer även att infinna sig på det mittfältet – och sett till dagsform, är det tre riktigt bra spelare som kan lyfta detta landslaget.

Marc Janko är dessutom uttagen, 33-åringen har gjort det riktigt bra i Basel den här säsongen och fortsätter, trots sin ålder, ösa in mål för klubben.

Det är några av de bitarna som åtminstone är positiva med Österrikes landslag just nu, och känslan säger att de löser tre pinnar här, trots problemen som speglat landslaget under de senaste månaderna. Jag spelar därför Österrike -1 till fina 1,66 gånger slanten hos Betway, spelbolaget ger alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,66
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming