speltips_skribent

Speltips 25/3: Bulgarien – Holland

Holland måste plocka tre poäng i den här matchen för att fortsatt ha en bra chans till att ta sig till VM.

Twitter Facebook

Holländsk fotboll är inte direkt i sitt esse just nu, dock har man fortsatt ett bra spelarmaterial och placerar sig tvåa i gruppen. Ett oavgjort resultat mot Sverige, och en förlust mot Frankrike är deras motgångar i gruppspelet, men man har åtminstone slagit både Vitryssland och Luxemburg.

Bulgarien har ett liknande facit, man har slagit både Luxemburg och Vitryssland men åkt på ordentliga smällar mot Sverige och Frankrike. Bulgarerna är bättre än blåbärsnationerna men har dessvärre ingen chans mot de lite bättre landslagen, och det är väldigt tydligt, inte bara i detta gruppspelet utan i dem tidigare kvalen också.

Robben är dessutom tillbaka i landslaget vilket är ett stort plus för Holland eftersom den mannen kan avgöra matcher på egen hand. Bas Dost har dessutom hittat formen, och är en av Europas farligaste anfallare, just nu åtminstone.

Jag tror på detta Holland, man har ett spännande landslag på gång, en skön mix av spelare och ett oerhört kreativt mittfält, jag spelar därför på Holland med -1 i asian handicap, Coolbet bjuder oss på 1,91 x degen för spelet och det plockar vi hem. Spelbolaget ger dessutom alla nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Bet365 har marknadens bästa utbud av livestreamad sport

Världens största och populäraste spelbolag, Bet365, bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de streamar dessutom över 100 000 live events varje år.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1,91
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming